Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Lekkage schoorsteen repareren in Leeuwarden


Een schoorsteen staat iedere dag bloot aan de elementen. Regen, wind en temperatuurwisselingen kunnen daardoor veel schade veroorzaken. Het metselwerk kan losraken, de loodslab kan gaan roesten, en dat kan weer lekkages veroorzaken.

In Leeuwarden kan Dakspecialist Vriezen B.V. u met deze problemen helpen. Onze dakdekkers hebben de benodigde ervaring en kunnen snel het probleem inschatten. Wij kunnen bovendien veilig te werk gaan, zodat u niet zelf op het dak hoeft te klimmen.


Lekkage schoorsteen

In de winter is het heerlijk om een gezellig haardvuur in de woonkamer te hebben. Een schoorsteen lekkage kan echter letterlijk roet in het eten gooien. Doordat de schoorsteen niet goed meer trekt, kan de rook ook niet meer snel naar buiten ontsnappen. In extreme gevallen kan de rook daardoor terugslaan in de woonkamer, wat voor enorm veel schade kan zorgen.

Als u het gevoel hebt dat de schoorsteen niet goed meer werkt, moet je eerst controleren of er geen blokkades aanwezig zijn. Vogelnesten en ingewaaide takken kunnen de schoorsteen bijvoorbeeld blokkeren. In Leeuwarden kunnen onze dakdekkers u helpen met zulke problemen. Wij kunnen de loodslab van uw schoorsteen vervangen, het metselwerk controleren en bijwerken, overige reparaties uitvoeren en zorgen dat alles weer optimaal werkt.

Roofer in Heereveen
Daklekkage Leeuwarden

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring