Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakinspectie in Leeuwarden


Een dak van een huis of bedrijfspand krijgt veel te verduren. De warme zon, harde hagelstenen, veel nattigheid of een harde wind: tegen alle weersomstandigheden is uw dak bestand.

Toch kan het voorkomen dat uw dak tegen een aantal mankementen aanloopt. De kosten hiervoor kunnen hoog oplopen. Wees dit voor! Laat uw dak vroegtijdig inspecteren door experts uit uw regio.

In Leeuwarden is Dakspecialist Vriezen B.V. uw geschikte professional. Wij werken in en om Leeuwarden en hebben veel ervaring in het inspecteren van daken. Door onze vlugge en vakkundige inspectie kunnen wij in korte tijd vaststellen of uw dak onderhoud nodig heeft.


Bij twijfel kunt u altijd bellen

Vertrouwt u de staat van uw dak niet helemaal, maar kunt u geen vinger op uw gevoel leggen? Bel hoe dan ook met onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en komen graag bij u langs.

Onze dakdekkers klimmen voor u het dak op om te kijken of uw voorgevoel klopte. Heeft uw dak meteen onderhoud nodig? Dan voeren wij dit ter plekke uit. Is er sprake van lekkage of heeft uw dak grote mankementen en vergt dit een grote dakreparatie? Ook dit voeren wij meteen voor u uit. Wij zorgen dat uw dak weer in een optimale staat verkeert.

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring