Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakpannen coaten in Leeuwarden

Huizen en daken worden in Nederland gebouwd om lang mee te gaan. Kwalitatieve materialen en hoogwaardig vakwerk maken onze huizen tot de beste ter wereld. Dat betekent echter niet dat onderhoud niet langer nodig is.

Zelfs de beste huizen dienen goed onderhouden te worden. De beste mogelijkheid om dakpannen 50 jaar lang mooi te houden, is door ze periodiek te laten behandelen.

Mosgroei en andere vervuiling moet worden verwijderd en de bovenste beschermingslaag van het dak moet worden vervangen. In dakdekkerstermen wordt dit ook wel ''coaten'' genoemd. In Leeuwarden kan Dakspecialist Vriezen B.V. uw dak snel en effectief coaten, zodat het weer in topkwaliteit verkeert.

Dakpannen coaten

Coaten begint bij het schoonmaken van het dak. Mos en andere vervuiling moet eerst grondig worden verwijderd. Als je hier direct een coatlaag overheen aanbrengt, zal het vuil zich simpelweg met de coatlaag vermengen en dat wil je nu juist voorkomen.

Het is ook belangrijk om bij het coaten van uw dak direct het hele dak mee te nemen. Aangezien coaten een nieuwe beschermingslaag aanbrengt, kunnen er kleurenverschillen op uw dak ontstaan. Het is dan beter om het hele dak in één keer te doen, zodat toekomstige onderhoudsbeurten ook gelijktijdig lopen.

Dakpannen coaten of vervangen

Coaten is een behandeling waarbij bestaande dakpannen worden behandeld. In de regel gaan ze hierdoor aanmerkelijk langer mee.

Dieperliggende problemen in de dakconstructie worden er echter niet door ondervangen. In Leeuwarden kan Dakspecialist Vriezen B.V. u adviseren over de beste mogelijkheden. Benieuwd naar onze ideeën? Neem dan snel contact op met onze dakdekkers!

Coaten
dakbedekking op hellend dak

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring