Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakrenovatie Leeuwarden

Wilt u uw dak laten inspecteren door een vakman, of wilt u deze laten renoveren? In Leeuwarden kunt u bij de dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. terecht voor iedere dakrenovatieklus. U kunt direct contact met ons opnemen via 085 - 106 10 00 of een offerte aanvragen via het offerteformulier.

Functie dakrenovatie Leeuwarden

De kwaliteit van uw dak kan veel invloed hebben op uw energieverbruik en op de uitstraling van uw huis. Zeker met de Nederlandse weersomstandigheden krijgt een dak veel te doorstaan. Harde wind, felle zon, zware regenval en vorst dragen allemaal bij aan slijtage. Dit kan leiden tot beschadigingen die kunnen variëren in ernst. Denk hierbij aan kleine dingen als barstjes of scheuren, maar ook aan grotere dingen als doorzakking van de dakconstructie.

Dakrenovatie gaat nog een stapje verder dan dakreparatie, omdat er hierbij niet alleen iets gerepareerd wordt, maar ook iets vernieuwd. U kunt met dakrenovatie het dak bijvoorbeeld waterafstotend maken, of beter isolerend. Bij kleine beschadigingen kan het voldoende zijn om uw dak te laten repareren. Maar als uw dak vaak dezelfde problemen veroorzaakt en deze al een tijdje meegaat, kan dakrenovatie een goede keuze zijn.

Dakinspectie

Een kleine beschadiging kan op lange termijn leiden tot een grote beschadiging, wat veel onkosten met zich mee kan brengen. Door middel van dakrenovatie kunt u dit soort hoge onkosten en onveilige situaties voorkomen. Wacht dus niet te lang wanneer u deze beschadigingen opmerkt, maar trek zo snel mogelijk bij een vakman aan de bel.

Als u twijfelt aan de staat van uw dak, helpt Dakspecialist Vriezen B.V. u graag. Vraag ons voor een professionele dakinspectie. We zouden aanraden zo'n inspectie eens in de paar jaar te laten uitvoeren. Tijdens zo'n inspectie wordt het hele dak onderzocht op lekkagerisico's en andere beschadigingen.

Kosten dakrenovatie

De kosten van dakrenovatie variëren, afhankelijk van het type dakbedekking, het soort beschadigingen en de grootte van het dak. Zo zijn dakpannen bijvoorbeeld veel duurder in de aanschaf dan bitumen, en kost het veel meer tijd om een schuin dak te renoveren dan een plat dak. De gemiddelde kosten voor een dakrenovatie van een schuin dak liggen tussen de 4000 tot 5000 euro. Bij een plat dak is dat tussen de 1000 en 1600 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Overweegt u om het dak te laten renoveren? Dan is het handig om op een aantal dingen te letten. U kunt bijvoorbeeld overwegen om de renovatie samen te laten vallen met andere dakwerzaamheden. Zo zou u het kunnen combineren met het laten reinigen van uw dak, of het plaatsen van dakisolatie.

Om warmteverlies door ongewenste luchtstromen te voorkomen, kunt u erop letten dat het dak een goede luchtdichtheid behoudt. Is het mogelijk dat er asbest in uw dak zit? Dit is ook zeker iets om rekening mee te houden. Als dit het geval is kunt u het beste de complete dakbedekking laten vervangen. Tot slot is het soms, zeker bij zwaardere ingrepen, handig om niet alleen een dakdekker maar ook een architect in te schakelen. U kunt dit altijd even met uw dakdekker overleggen.

Contact met Dakspecialist Vriezen B.V. voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Dakspecialist Vriezen B.V. bieden we snelle service, scherpe prijzen en professionele resultaten. Onze dakdekkers gaan graag met u in overleg over alle mogelijkheden. Daarbij kunnen we ook meedenken over het combineren van de renovatie met andere dakwerkzaamheden.

Heeft u een deskundige dakdekker nodig omdat u uw dak wilt laten renoveren of inspecteren? In Leeuwarden staan wij van Dakspecialist Vriezen B.V. u graag bij met iedere dakdekkersklus. Wacht niet te lang, bel naar 085 - 106 10 00 of maak gebruik van het offerteformulier en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring