Dakrenovatie Leeuwarden

Is uw dakconstructie slecht onderhouden, verzakt of aangetast door houtrot of schimmels? Dakspecialist Vriezen komt graag bij u langs om te kijken naar de opties voor dakrenovatie in Leeuwarden. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen of bel direct voor meer informatie of het maken van een afspraak naar
[bono_serviceumber]. Wij staan graag te woord.

Dakspecialist Vriezen voor dakrenovatie Leeuwarden

Het kan ook zijn dat uw goot, waterborden, boeidelen of windveren gebreken vertonen. Wij kunnen dit voor u renoveren of vernieuwen. Bij dakrenovatie in Leeuwarden is het belangrijk dat wij kijken wat de huidige staat is van uw dak(onderdelen). Het kan ook zijn dat we moeten adviseren dat u beter uw gehele dak inclusief gordingen en spanten kunt laten vervangen. Laat ons u informeren over de mogelijkheden. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service. Na jarenlang ervaring in de regio Leeuwarden leveren wij alleen kwaliteit. Onze dakdekkers zijn geschoold en hebben gedegen training gevolgd voordat zij aan het werk gaan.

Onze diensten

Als u denkt aan dakrenovatie, is het vaak raadzaam om meteen te kijken naar de mogelijkheden voor isolatie. Afhankelijk van wat voor werkzaamheden er moeten worden gedaan is het handig om direct het dak te isoleren. Dit scheelt u veel warmtecomfort, stookkosten én het is beter voor het milieu. Woont u in Leeuwarden of in de nabije omgeving van Leeuwarden en denkt u aan dakrenovatie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken met onze dakdekker in Leeuwarden. Ook bij problemen, zoals daklekkage, kunt u het beste zo snel mogelijk een vakman inschakelen. Wij helpen u graag!