Dakbedekking nodig in Leeuwarden?

Wij werken in Leeuwarden met vele veelvoorkomende soorten dakbedekking. We zijn gespecialiseerd in bitumen dakbedekking, maar we werken ook veel met kunststof, EPDM en zinken dakbedekking. Dus wat voor dakbedekking u ook heeft, of juist wilt hebben, wij staan voor u klaar in Leeuwarden en omstreken. De enige dakbedekking waarmee wij niet werken zijn dakpannen. Twijfelt u wat de beste keuze is voor uw dakbedekking? Dakspecialist Vriezen adviseert u hier graag over.

Soorten dakbedekking

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor platte daken. Ruim 80% van de platte daken die wij leggen wordt uitgevoerd met een bitumineus daksysteem. De populariteit is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, het is onderhoudsarm en geschikt voo r recycling.

Shingles zijn een soort bitumineuze leien, die een schubvormige dakbedekking vormen en dakpansgewijs over elkaar vallen. De oorsprong van shingles ligt in Amerika. Daar is het al jaren een veelgebruikte dakbedekking. Doordat het een duurzaam product is van een goede kwaliteit, wint het in de regio Leeuwarden ook aan populariteit. Daarnaast is het van nature waterdicht en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden.

Op zoek naar een dakdekker in Leeuwarden of in de omgeving van Leeuwarden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 10 00 of door het contactformulier in te vullen.