Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakbedekking plaatsen in Leeuwarden


Wilt u weten of uw dakbedekking in goede staat verkeerd, of wilt u deze laten repareren of vervangen? In Leeuwarden kunt u terecht bij Dakspecialist Vriezen B.V. voor al uw dakdekkersklussen. U kunt direct contact met ons opnemen via 085 - 106 10 00 of een offerte aanvragen via het offerteformulier.


Functie dakbedekking Leeuwarden

Zodra dakbedekking op het dak aangebracht is, helpt het deze te beschermen tegen water, zon, sneeuw en tocht. Met verloop van tijd kan de dakbedekking zwakke plekken gaan vertonen, waardoor het risico op lekkage steeds groter wordt. Als u uw dak regelmatig laat inspecteren door een professionele dakdekker, kunt u dit risico minimaliseren.


Een beschadiging aan het dak valt niet altijd direct op, maar als deze niet op tijd verholpen wordt kan het op de lange termijn veel schade aan een woning toebrengen. Denk hierbij aan slechtere isolatie, houtrot, grijze vochtplekken en schimmel op plafonds en muren. Door eventuele beschadigingen aan uw dak tijdig in kaart te brengen kan Dakspecialist Vriezen B.V. u helpen grotere overlast te voorkomen.


Mogelijkheden dakbedekking Leeuwarden

Dakbedekking kan zowel op een plat dak als op een hellend dak aangebracht worden. Het materiaalgebruik varieert hierbij. Ook kan het op verschillende manier geplaatst worden, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het dak of aan de buitenzijde. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zink, metaal, kunststof of bitumen. Er moet ook nog aandacht besteed worden aan een bijpassende afvoer voor ieder materiaal, zodat het water netjes afgevoerd kan worden.


Voor platte daken, zoals dakkapellen, tuinhuisjes en garages, wordt meestal bitumineuze dakbedekking gebruikt. Deze dakbedekking is relatief goedkoop en makkelijk inzetbaar. Ook kan het goed gecombineerd worden met dakisolatie. Omdat het vaak recyclebaar is, wordt bitumen ook gezien als een duurzame optie. Dakspecialist Vriezen B.V. adviseert u graag of het een goede keuze is voor uw dak.


Dakbedekking in combinatie met isoleren

Dakisolatie wordt vaak ingezet in combinatie met dakbedekking. Via een slecht geïsoleerd dak kan veel warmte verloren gaan. Een betere dakisolatie zorgt ervoor dat u minder gas hoeft te gebruiken en daarmee zowel het milieu als uw energierekening spaart. Dus mocht u overwegen om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook gelijk de dakisolatie aan laten pakken.


De vaardigheid en kennis van een dakdekker zijn erg belangrijk, omdat elk dak anders is. Bij Dakspecialist Vriezen B.V. zijn we erg kundig en beschikken we over ruime kennis van verschillende soorten dakwerkzaamheden. We maken gebruik van de beste materialen, bieden professioneel advies en betrouwbare service.


Contact met Dakspecialist Vriezen B.V. voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Leeuwarden

Misschien heeft u al wel last van lekkage, of heeft u stormschade opgemerkt. Schakel dan zo snel mogelijk een vakman in, zodat de schade ingeperkt blijft. Vraag een offerte aan bij Dakspecialist Vriezen B.V., of kies voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Heeft u met spoed een vakkundige dakdekker nodig die u kunt helpen met het inspecteren, repareren of vervangen van uw dakbedekking? In Leeuwarden kunt u bij Dakspecialist Vriezen B.V. terecht voor iedere dakdekkersklus. Schakel zo snel mogelijk een vakman in door het offerteformulier in te vullen, of te bellen naar 085 - 106 10 00.

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring