Dakreparatie in Leeuwarden

Met spoed dakreparatie in Leeuwarden nodig? Bij Dakspecialist Vriezen bent u op de juiste plek. Geen enkel dakprobleem is te ingewikkeld voor onze dakdekker. Meer informatie over dakreparatie in Leeuwarden vindt u hieronder. Direct contact met ons? Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 10 00.

Dakreparatie in Leeuwarden uit laten voeren door Dakspecialist Vriezen

Wij bieden de oplossing voor uw platte of schuine dak. Ook bij problemen met uw schoorsteen, dakkapel en dakgoot zijn wij u van dienst. Sleutelbegrippen voor Dakspecialist Vriezen zijn betrouwbare service en effectieve dak reparaties. Wij werken uitsluitend met materialen van goede kwaliteit.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij starten onze werkzaamheden met een gratis dakinspectie. Hierbij kijken wij grondig naar uw hele dak. Nadat wij uw dak bekeken hebben en uw wensen kennen krijgt u van ons een uitgebreide offerte. Bent u akkoord met de offerte en zitten wij op één lijn, dan maken we direct een afspraak met u voor de dakreparatie in Leeuwarden.

Kosten dakreparatie in Leeuwarden

De kosten voor het repareren van uw dak zijn gebonden aan de regio waarin u woont, de materialen die nodig zijn, de omvang van het werk dat gedaan moet worden en natuurlijk het uurloon van de vakman. De prijs per m³ ligt vaak tussen de €100 en €300, maar de totale kosten kunnen dus erg verschillen. Mocht u specifieke wensen voor uw dak hebben, dan kunnen we ook een voorstel doen voor dakrenovatie.

Plat dak repareren

Zit er een kleine scheur in de dakbedekking van uw platte dak? Soms is het aanbrengen van wat reparatie pasta voldoende en soms moeten we een deel van de dakbedekking vervangen om het lek te dichten. Het dak kan meestal ook een schoonmaakbeurt gebruiken. Dit doen wij ook voor u. Alle problemen worden dan zichtbaar en kunnen door onze dakspecialisten verholpen worden.

Dakreparatie in Leeuwarden aan hellend dak

Mankeert er iets aan uw schuine dak? Een dakdekker van Dakspecialist Vriezen repareert uw schoorsteen, legt de dakpannen terug op hun plek of herstelt de dakconstructie. Ook bij de reparatie van uw schuine dak is het reinigen van het dak gewenst. Zorg ervoor dat uw dak periodiek onderhouden wordt. Op die manier hoeft u niet vaker dakreparatie in Leeuwarden uit te laten voeren.

Dak reparatie bij daklekkage

Niemand zit te wachten op een daklekkage. Schakel snel hulp in. Voor zowel lekke platte daken als lekke hellende daken staat Dakspecialist Vriezen voor u klaar. Het onderhouden van uw dak is belangrijker dan u denkt. U kunt hiermee daklekkages voorkomen.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Leeuwarden

Niet alleen het dak moet gerepareerd worden, maar ook de gevolgschade van het kapotte dak. Schakel snel een dakdekker in voor de dakreparatie in Leeuwarden. Een dakpan rechtleggen of een heel dak repareren, bij ons is alles mogelijk. Direct een afspraak maken of uw vraag stellen. Bel ons gerust op 085 - 106 10 00 of vul ons contactformulier in.