Deskundige dakreparatie in Leeuwarden?

Heeft uw dak geleden onder een harde storm? Is dakbedekking van uw dak gewaaid of heeft uw dak een lekkage? U kunt dan op zoek gaan naar een ervaren dakdekker. Dakspecialist Vriezen is al jaren dé professionele dakdekker in Leeuwarden en omgeving. Wij zijn u met plezier van dienst! Na uw aanvraag komen wij direct bij u langs om uw dak te repareren.

Reparatie en verschillende daken

Heeft u een plat of een hellend dak? Onze medewerkers kunnen u bij verschillende typen daken van dienst zijn. Toch vergt een plat of hellend dak een andere aanpak. Het grote verschil zit in de structuur van de daken:

  • De meeste platte daken in Nederland hebben te maken met bitumen dakbedekking. Dit is een materiaal dat erg duurzaam en waterbestendig is. Het is een materiaal dat erg sterk is, maar toch kan het voorkomen dat er mankementen ontstaan.
  • Een hellend dak is over het algemeen altijd bedekt met dakpannen, maar hellende daken hebben tegenwoordig ook andere soorten dakbedekking. De individuele delen op een schuin dak kunnen door harde wind sneller los gaan zitten. Een hellend dak heeft ook een nokvorst, die ook weer voor diverse mankementen kan zorgen.

Voor dakreparatie aan uw platte of hellende dak kunt u contact met ons opnemen. Laat ons voor deskundige reparatie zorgen! Neem nu contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 10 00. In Leeuwarden en omgeving staan onze medewerkers voor u klaar.