Uw dakgoten controleren in Leeuwarden

Ook voor uw dakgoten kunt u bij Dakspecialist Vriezen in Leeuwarden terecht. We kunnen uw hemelwaterafvoersysteem voor u optimaliseren of uw huidige dakgoten renoveren of vervangen. Bij dakgoten wordt er veelal gewerkt met lood- en zinkwerk. Daarnaast wordt er tegenwoordig ook gebruik gemaakt van aluminium dakgoten. Een goed afvoersysteem van het regenwater is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van uw dak en muren en ter voorkoming van vochtplekken en lekkages. Er zijn verschillende mogelijkheden om het regenwater op te vangen en af te voeren. Wij hebben jarenlange ervaring in Leeuwarden en in de omgeving van Leeuwarden en kunnen u hier alles over vertellen.

Verschillende soorten

Onze medewerkers kunnen u verschillende mogelijkheden bieden op het gebied van dakbedekking. Maar wist u ook dat we verschillende materialen beschikbaar hebben? Wij kunnen dakgoten aanbieden van plastic en zink. Wat zijn de verschillen?

  • Plastic dakgoten zijn onderhoudsvrij;
  • Dakgoten van zink moeten één keer per jaar worden geleegd;

Een dakgoot van zink oogt echter wel mooier dan een plastic dakgoot. In beide gevallen zijn er keuzes om te maken.

Wilt u uw dakgoten laten nakijken door een professional of heeft u nieuwe goten nodig? Onze dakdekker in Leeuwarden informeert u hier over en helpt u hier graag mee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.