Daklekkage in Leeuwarden

Het is nog vroeg, maar u bent al in de weer met de natte plek op uw plafond. Schroom niet om bij daklekkage in Leeuwarden contact op te nemen met een dakdekker uit de buurt. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen hebben alle soorten daklekkages wel eens meegemaakt. Wij kunnen u dus altijd helpen!

Op deze pagina vindt u alle informatie over daklekkages. Wilt u direct een afspraak maken of meer info, dan kunt u ook 24/7 met ons bellen via 085 - 106 10 00.

Daklekkage Leeuwarden: wat te doen?

Kunt u de oorzaak van de daklekkage misschien achterhalen? Dit is het proberen waard, aangezien niemand zit te wachten op vervolgschade aan de woning. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen kunt u deze beter even verplaatsen. Soms sijpelt er daadwerkelijk water uit uw plafond. Maak eventueel foto’s voor uw opstalverzekering. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Leeuwarden

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij een daklekkage in Leeuwarden. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, zodat we het probleem goed in kaart kunnen brengen. Met duidelijke vragen komen we er achter wat de mogelijke oorzaak van het lek is. Vervolgens overleggen wij met u over de vervolgstappen. Meestal plannen wij een afspraak in om uw dak te bekijken en kunnen dan een definitief advies geven over uw dak.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Voordat wij uw daklekkage repareren doen wij u een voorstel op maat. Stemt u in met dit voorstel, dan komt uw dakreparatie zo snel mogelijk in onze agenda te staan.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Dieren die nesten bouwen in uw dak en andere invloeden van buitenaf spelen mee. Onderhoud aan uw dak is belangrijk, maar elk dak verouderd. U kunt het effect van wind, regen, temperatuurswisselingen op uw dakbedekking en daarmee een daklekkage Leeuwarden niet altijd voorkomen.

Lekkage plat dak Leeuwarden

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Leeuwarden in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 085 - 106 10 00.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Soms hoeft er alleen een dakpan rechtgelegd te worden. Het kan echter ook zo zijn dat er iets groters vervangen moet worden.

Bel gerust bij daklekkage in Leeuwarden

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Dakspecialist Vriezen doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Laat uw daklekkage in Leeuwarden aan ons over. Voordat wij de lekkage repareren maken wij heldere afspraken met u. Tips nodig of een afspraak maken om uw dak te bekijken?  Maak dan gebruik van het contactformulier. U kunt ons ook bereiken op 085 - 106 10 00. Bel gerust.