Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Daklekkage in Leeuwarden

Het is nog vroeg, maar u bent al in de weer met de natte plek op uw plafond. Schroom niet om bij daklekkage in Leeuwarden contact op te nemen met een dakdekker uit de buurt. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. hebben alle soorten daklekkages wel eens meegemaakt. Wij kunnen u dus altijd helpen!

Op deze pagina vindt u alle informatie over daklekkages. Wilt u direct een afspraak maken of meer info, dan kunt u ook 24/7 met ons bellen via 085 - 106 10 00.

Daklekkage Leeuwarden: wat te doen?

Kunt u de oorzaak van de daklekkage misschien achterhalen? Dit is het proberen waard, aangezien niemand zit te wachten op vervolgschade aan de woning. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen kunt u deze beter even verplaatsen.

Soms sijpelt er daadwerkelijk water uit uw plafond. Maak eventueel foto's voor uw opstalverzekering. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Leeuwarden

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij een daklekkage in Leeuwarden. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, zodat we het probleem goed in kaart kunnen brengen. Met duidelijke vragen komen we er achter wat de mogelijke oorzaak van het lek is.

Vervolgens overleggen wij met u over de vervolgstappen. Meestal plannen wij een afspraak in om uw dak te bekijken en kunnen dan een definitief advies geven over uw dak.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij.

Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Voordat wij uw daklekkage repareren doen wij u een voorstel op maat. Stemt u in met dit voorstel, dan komt uw dakreparatie zo snel mogelijk in onze agenda te staan.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Dieren die nesten bouwen in uw dak en andere invloeden van buitenaf spelen mee.

Onderhoud aan uw dak is belangrijk, maar elk dak verouderd. U kunt het effect van wind, regen, temperatuurswisselingen op uw dakbedekking en daarmee een daklekkage Leeuwarden niet altijd voorkomen.

Lekkage plat dak Leeuwarden

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Leeuwarden in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 085 - 106 10 00.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Soms hoeft er alleen een dakpan rechtgelegd te worden. Het kan echter ook zo zijn dat er iets groters vervangen moet worden.

Bel gerust bij daklekkage in Leeuwarden

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Laat uw daklekkage in Leeuwarden aan ons over.

Voordat wij de lekkage repareren maken wij heldere afspraken met u. Maak gebruik van het offerteformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook bereiken op 085 - 106 10 00. Bel gerust!

Daklekkage Leeuwarden
plaatsen dakbedekking

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring