Snelle hulp bij daklekkage in Leeuwarden

Een daklekkage is altijd vervelend en kan voor veel ongemak en schade zorgen. Het is daarom bij elke soort daklekkage, groot of klein, van belang om zo snel mogelijk iemand in te schakelen. Wanneer u een daklekkage constateert kunt u Dakspecialist Vriezen ook in de regio Leeuwarden inschakelen. Dit kunt u doen door te bellen naar het telefoonnummer 085 - 106 10 00. Onze dakdekkers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij uw daklekkage.

Daklekkage of dakrenovatie voorkomen

De kosten voor het repareren van een daklekkage of voor een dakrenovatie kunnen soms erg hoog zijn. Dit kunt u voorkomen door periodiek dakonderhoud te laten uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het schoonhouden van de goten, het repareren van zwakke plekken in het dak of het om de paar jaar laten uitvoeren van een kleine dakinspectie. Dit zijn klussen die u zelf kunt uitvoeren of kunt laten uitvoeren door onze ervaren dakdekkers. Ook hebben wij verschillende abonnementsvormen voor het plegen van dakonderhoud. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Uw dakspecialist uit Leeuwarden

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekkersbedrijf in de regio Leeuwarden dat een plat dak met kwaliteitsgarantie legt? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 10 00. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.