Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakisolatie in Leeuwarden

U zult versteld staan van de voordelen die dakisolatie met zich meebrengt. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet. Wilt u direct dakisolatie in Leeuwarden laten plaatsen? Neem gerust contact op met de dakdekker in Leeuwarden van Dakspecialist Vriezen B.V.. Hij kan u precies vertellen wat de mogelijkheden voor de isolatie van uw dak zijn. Schroom niet en neem contact met ons op via 085 - 106 10 00.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie heeft als grootste voordeel dat het kosten bespaart. Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. Gaat u uit van 1 euro/m3 gas, dan kunt u op jaarbasis tussen de €400 en €800 besparen. Als u uw huidige gasprijs weet, kunt u zelf de daadwerkelijke besparing bij dakisolatie in Leeuwarden nog berekenen. Hieronder nog drie voordelen:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • U stoot minder CO2 uit omdat u minder gas nodig heeft om uw woning te verwarmen en helpt daarmee het klimaat.
  • Het heeft een positief effect op de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

Een dakdekker uw dakisolatie in Leeuwarden laten plaatsen? Dan komt u uit op kosten van tussen de €1000 en €4500. U kunt een deel van de kosten terugkrijgen door gebruik te maken van subsidie. Het gaat vaak om 30% van de kosten die u gemaakt heeft. Subsidies zijn erg aantrekkelijk, maar let op de voorwaarden. Laat u goed informeren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. plaatsen alle typen dak isolatie voor u. Een heel nieuw dak of een ander probleem met uw dak? Wij helpen u bij al uw dakproblemen. Pijlers voor ons als dakdekkersbedrijf zijn veiligheid, kwaliteit en deskundigheid. Voor dakisolatie in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie kan aan de binnenzijde van uw platte dak aangebracht worden. De dakbedekking moet dan wel verwijderd worden, maar dan kunt u er ook voor kiezen om uw dak te vernieuwen. Dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak geeft redelijk goede isolatie.

Isolatiemateriaal zoals glaswol of steenwol kan worden aangebracht. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Ook dakisolatie aan de buitenzijde is geschikt voor uw schuine dak. Het dak kan hiermee enorm goed geïsoleerd worden.

Een makkelijke, maar minder isolerende optie voor uw schuine dak is het vullen van de ruimte onder de dakpannen met speciaal isolatiemateriaal zoals purschuim, glaswolvlokken of termoparels.

Dakisolatie Leeuwarden door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Wij zorgen ervoor dat er altijd een dakdekker beschikbaar is om u snel van dienst te zijn. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. Twijfel niet en bel direct naar 085 - 106 10 00 of gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dakisolatie Leeuwarden

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring