Stormschade in Leeuwarden?

Vooral in de herfst kan het erg hard waaien. De bladeren van de bomen vliegen overal naartoe en het wordt lastiger om tegen de wind in te fietsen. Maar heeft u wel eens stilgestaan wat een harde wind met uw dak kan doen? Een dak kan flinke stormschade oplopen na een aantal harde windstoten. Heeft u ineens een lekkage op zolder? Is er een boom uit uw tuin op uw dak gevallen door de wind? Laat Dakspecialist Vriezen afrekenen met uw stormschade. Wij zijn u in de omgeving van Leeuwarden graag van dienst.

Stormschade is gevaarlijk!

Wacht niet te lang met het verhelpen van uw stormschade. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn! Losse delen dakbedekking kunnen door de wind zomaar door uw tuin geslingerd worden. Dit kan voor u, uw gezin of uw buren voor gevaarlijke situaties zorgen. Een snelle en effectieve oplossing is dus vereist. Onze vakmannen kunnen zorgen hiervoor. Wij hebben veel ervaring in het repareren van daken of van het verhelpen van stormschade.

Maak gebruik van onze spoedservice

In het geval van nood kunt u 24 uur per dag bij ons terecht, 7 dagen per week. Stormschade kan op ieder moment van de dag of nacht voorkomen. Wij begrijpen als geen ander dat u liever niet wacht met het repareren van de mankementen aan uw dak. Bel ons nu!