Uw betrouwbare dakdekker in Leeuwarden!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Stormschade in Leeuwarden?

Vooral in de herfst kan het erg hard waaien. De bladeren van de bomen vliegen overal naartoe en het wordt lastiger om tegen de wind in te fietsen. Maar heeft u wel eens stilgestaan wat een harde wind met uw dak kan doen?

Een dak kan flinke stormschade oplopen na een aantal harde windstoten. Heeft u ineens een lekkage op zolder? Is er een boom uit uw tuin op uw dak gevallen door de wind? Laat Dakspecialist Vriezen B.V. afrekenen met uw stormschade. Wij zijn u in de omgeving van Leeuwarden graag van dienst.

Stormschade is gevaarlijk!

Wacht niet te lang met het verhelpen van uw stormschade. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn! Losse delen dakbedekking kunnen door de wind zomaar door uw tuin geslingerd worden. Dit kan voor u, uw gezin of uw buren voor gevaarlijke situaties zorgen.

Een snelle en effectieve oplossing is dus vereist. Onze dakdekkers kunnen zorgen hiervoor. Wij hebben veel ervaring in het repareren van daken of van het verhelpen van stormschade.

Maak gebruik van onze spoedservice

In het geval van nood kunt u 24 uur per dag bij ons terecht, 7 dagen per week. Stormschade kan op ieder moment van de dag of nacht voorkomen. Wij begrijpen als geen ander dat u liever niet wacht met het repareren van de mankementen aan uw dak. Bel ons nu op 085 - 106 10 00!

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten in reviews vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 10 00


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring